You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Book Online

* Please Fill Required Fields *

Een refurbished of tweedehands Mac – wat is het verschil?!

Uncategorized / No Comment / January 8, 2019

De termen ‘refurbished’ en ‘tweedehands’ worden vaak door elkaar gebruikt. Daardoor denken veel consumenten dat het over hetzelfde gaat, maar niets is minder waar!

Er is namelijk een belangrijk onderscheid tussen een refurbished en een tweedehands Mac.

Wat is een refurbished Mac?

Een refurbished Mac is een Apple-device dat ooit beschadigd of defect is geweest. Men heeft onderdelen vervangen om het apparaat weer naar behoren te laten functioneren. Bij een refurbished Mac kunnen alsnog complicaties komen doordat deze bijvoorbeeld niet goed of met alternatieve onderdelen gerepareerd is.

Koop dit soort Macs dus altijd bij een Certified Refurbished Apple Dealer en informeer altijd goed naar de achtergrond en garantievoorwaarden van de Mac die je wilt aanschaffen.

En een tweedehands Mac?

Een tweedehands Mac is dus niet refurbished! Het is gewoon een gebruikt apparaat met één groot verschil: het bevat alle originele fabrieksonderdelen. Hier is namelijk niet aan gesleuteld en de originele onderdelen zijn optimaal op elkaar afgestemd. Wij raden je daarom aan om altijd voor een tweedehands Mac te kiezen.

De mooiste en beste tweedehands Macs

Wij bieden gebruikte Macs die zelfs nog fabrieksgarantie hebben. Daardoor ben je dubbel gedekt voor een miskoop. Bekijk snel onze webshop of loop onze winkel binnen. We helpen je graag bij je keuze!

 

Source : https://www.i-macandmore.nl/een-refurbished-of-tweedehands-mac-wat-is-het-verschil/

Leave a reply